Gebruikersvoorwaarden GIFjes-booth

Dit zijn de gebruikersvoorwaarden voor de gebruikers van de GIFjes-booth in 2023.

Herroepingsrecht
Bij de aankoop van een GIFje via de GIFjes-booth ontzie je van het herroepingsrecht omdat een GIFje volgens specifieke wensen is vervaardigd.

Rechten gebrekkig product
Is het geleverde GIFje gebrekkig? Stuur direct een mailtje naar hallo@degifjesbooth.nl. Dan kan ik vaststellen of dit klopt of al klopte bij levering. De herstelkosten zijn hoger dan de maakkosten wanneer je wilt dat het GIFje opnieuw gemaakt wordt door naar je toe te komen. Dat is dus niet mogelijk. Wel ben je welkom om op een ander evenement jouw GIFje opnieuw te laten maken en ik zal kijken of ik het GIFje op afstand kan verbeteren. Lukt dit niet en komen we er samen niet uit? Dan kan je wellicht je geld terug krijgen en mag je het GIFje niet meer gebruiken.

Schade aan personen of onderdelen van de GIFjes-booth
Wanneer je schade toebrengt aan medewerkers, materiaal of andere onderdelen van de GIFjes-booth ben je persoonlijk aansprakelijk voor de voortvloeiende kosten. Wanneer dit niet lukt is de organisator en/of de eigenaar/contactpersoon van het evenement waar de GIFjes-booth afspraken mee heeft gemaakt aansprakelijk voor de voortvloeiende kosten en schadevergoedingen. De nieuwprijs van de beschadigde onderdelen worden door deze personen/dit bedrijf voldaan inclusief de schadevergoeding die wordt vastgesteld door de verzekering.

Samenvatting van de werkzaamheden
-Bij aankoop van een GIFje kan je betalen via de pinautomaat of via een betaalverzoek (QR code). Een zakelijke factuur aanvragen kan via hallo@degifjesbooth.nl. Wanneer je niet betaalt krijg je geen GIFje.
-De GIFjes worden maximaal geleverd binnen 5 werkdagen. De meeste GIFjes worden geleverd binnen 24 uur. Dit is afhankelijk van hoe goed alle apperatuur werkt mbt jouw GIFje.
-Bij de levering van de GIFjes ontvang je een handleiding voor zakelijk en particulier gebruik van de GIFjes. Je gaat akkoord dat je het uploaden van de GIFjes naar alle sociale media platforms zelf regelt. De GIFjes-booth levert puur en alleen een GIFje van jezelf in .gif formaat in de mail.
-Ik lever alle GIFjes met een transparante achtergrond.
-Alle GIFjes zijn van een kwaliteit waarin je de details van iemands gezicht of van voorwerpen waar kan nemen.
-Je kiest zelf ter plekke tijdens de shoot welke opnames je als GIFje wilt kopen.
-Je mag maximaal 3 keer een zelfde GIFje opnieuw opnemen en je mag maximaal 10 GIFjes kopen. Daarna is de volgende aan de beurt en kan je achteraan aansluiten om opnieuw te kopen.
-De GIFjes-booth is niet aansprakelijk voor wachtrijen en wachttijden die er ontstaan tijdens de shoot.
-Wanneer je geld terug krijgt gebeurt dit binnen 7 dagen.
-De GIFjes-booth is niet aansprakelijk voor de plaatsing van de booth op het evenment, het uitvallen of niet werken van apperatuur e.d.
-Het is verboden om een afval te deponeren op de plek waar de GIFjes-booth staat. Confetti is ook afval.
-De bronbestanden blijven eigendom van De GIFjes-booth. Je mag de geëxporteerde .gif’s gebruiken naar eigen wil. Het verwijderen van de opnames gebeurt volgens de privacyvoorwaarden of je mag verwijdering aanvragen via de mail.
-Ik ben niet aansprakelijk over de inhoud van het ontwerp wanneer deze aan jou geleverd is.
-Vanaf het moment dat ik de .GIF’s lever, eindigen de verplichtingen van de GIFjes-booth. Ik ben niet aansprakelijk voor hoe lang het goedkeuringsproces bij Giphy of andere platforms duurt en of jouw account wel of niet wordt goedgekeurd. Ik ben ook niet aansprakelijk voor hoever Giphy of andere soorgelijke platforms de GIFjes verlaagt in kwaliteit.
-Je gaat akkoord dat er bij GIFjes bepaalde imperfecties kunnen ontstaan door de kleur groen. Dit kan ontstaan bij reflectieve voorwerpen zoals glas en brillen of doorzichtige stoffen. Wanneer de opname gekocht is kan de GIFjes-booth hier niks aan veranderen.
-De GIFjes worden geleverd zonder extra animaties, illustraties of andere toepassingen behalve wat we ter plekke hebben opgenomen.
-De algemene voorwaarden van Strictly Design (De GIFjes-booth is een handelsnaam van Stritly Design) zijn op deze werkzaamheden en offerte van toepassing. Ik verzoek jou de algemene voorwaarden van Strictly Design goed door te lezen, deze kun je hier vinden: www.strictlydesign.nl/algemene-voorwaarden.

Toestemming delen GIFjes & foto’s
Tijdens de shoot kan er een fotograaf en videograaf aanwezig zijn om materiaal op te nemen voor marketingdoeleinden. Ter plekke wordt aan jou gevraagd of je hier mee akkoord gaat of niet. Ook bij het delen van de opgenomen GIFjes wordt een akkoord gevraagd of De GIFjes-booth deze GIFjes mag delen op sociale media.
Betaling
Je accepteert deze voorwaarden en geeft aan deze volledig gelezen te hebben wanneer je het GIFje betaalt.
Met het betalen via de betaallink in de mail ga je akkoord met alle besproken onderdelen in dit document en de algemene voorwaarden van Strictly Design. Je gaat akkoord met de herroepingsregels. Je gaat akkoord dat wanneer je niet betaalt, je geen GIFje krijgt.


Scroll naar boven